Lifestyle

fotografering

Lifestylefotografering är en av de fotograferingssessioner som jag känner allra mest för. En fotografering som sker i ert egna hem. Hemmet som är den viktigaste platsen för er, hemmet som har rum för så många känslor, minnen och ögonblick. Under en lifestylefotografering fångar jag stunder i er vardag, bilderna berättar er historia och jag lovar att bilderna kommer att kännas otroligt värdefulla för all framtid. 

Bilder på er från ert egna hem känns så äkta, intimt och vackert. Det blir ett galleri fyllt av fina minnen, bilder som garanterat inte liknar någon annans bilder, bilder som man bara vill samla i ett fysiskt album och spara för resten av livet, för att kunna blicka tillbaka till just dessa stunder. 

En lifestylefotografering passar er som verkligen vill ha personliga familjebilder, bilder fångade i stunden. Det kan handla om barnen som leker, barnen som äter, amningspauser med mamma, sagostund med pappa - ja VAD som helst. Och det bästa - det spelar ingen roll vad det är för väder ute, vi myser ju inne i ert mysiga hem under hela sessionen. 

Vad betyder lifestylefotografering?

Till skillnad från andra porträttfotograferingar handlar lifestylefotografering om berättande genom bilder. Denna typ av fotografering kan även kallas visuell storytelling och dokumentärfoto. Dessa namn berättar kanske mera om vad denna fotograferingsform handlar om. Under denna fotostund ges utrymme för alla känslor och barnen är mer fria, för som sagt, jag vill fånga stunder som kommer kännas äkta och genuina för er. 

"Rekommenderar verkligen alla, speciellt småbarnsfamiljer, att göra en livsstilsfotografering hemma med Marie. Vår familj har fotats flera gånger med Marie och alltid varit lika nöjda, men att fota hemma var verkligen speciellt och blev vår personliga favorit. Både själva fotograferingen och resultatet kändes som en liten dokumentation av vår vardag. Som ett dagboksinlägg i bild-format. Så otroligt värdefullt att ha så fina foton som minne av vår vanliga vardag hemma tillsammans."

- Josephine & Sean