FAMILJ & BARN

Dina barns närhet, kramar och pussar. Dina barns goa kinder och de gulliga små händerna. Dina barns härliga känslor, skratt som gråt. Familjelyckan, kärleken.

Allt detta vill jag fånga under varje familjesession. För det är väl just detta ni vill minnas när tittar på familjebilderna om 5, 10, ja kanske 20 år? Era barn, precis så ljuvliga som de är. 

En familjefotografering brukar innehålla en massa olika känslor, och det är så det ska va. Vi försöker anpassa oss till barnen. Vi tittar på löv, vi söker flygplan, vi kittlas och vi kanske till och med leker kurragömma. Allt för att locka fram de där busiga och gulliga skratten :)

Så kära föräldrar, var inte nervösa över om barnen är samarbetsvilliga eller ej, vi löser det alltid :) Tänk på att ni ska ha en rolig stund tillsammans! 

En familjefotografering är ju såklart inte enbart för familjer med småbarn. Ni kan komma på familjefotografering med era vuxna barn. Under fotosessionen ger jag olika uppgifter åt er för att locka fram olika känslor. Ni får gärna komma till fotograferingen med glatt humör, och sen går ni hem med ännu gladare humör ;) 

En familjefotografering är något du aldrig kommer ångra. Det är en fin investering för framtiden.

Till en familjefotografering ingår 1 timmes fototid och 8 bilder. Under den tiden har jag möjlighet att fota bilder på er familj som helhet, men även syskonbilder. Era fyrbenta familjemedlemmar är såklart också alltid välkomna med till familjefotograferingen! :)

Jag tar även emot släktfotograferingar och andra gruppfotograferingar. 

Vad kostar det?